Categorieën
Winkelen

Helemaal happy van oorbellen

Helemaal happy van oorbellen

Een site helemaal over oorbellen. Vrijwel alle vrouwen draagt ze wel. Oorbellen zijn er in vele soorten, maten en prijzen. En voor elk budget.

Oorbellen via internet kopen geeft diverse voordelen ten opzichte van oorbellen zoeken in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand en duur personeel niet drukken op de kosten van de oorbellen. Een nadeel van online kopen is dat je de oorbellen niet direct live kunt bekijken.

De prijs is afhankelijk van het materiaal waarvan de sieraden zijn gemaakt en hoe exclusief deze zijn. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan bijvoorbeeld van zilver. Ook worden oorbellen soms voorzien van dure diamanten; dan loopt de prijs snel op. De oorbellen worden vrijwel altijd gemaakt van edelmetalen. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico onstekingen.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het gaatjes schieten gebeurt meestal al op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Het is tegenwoordig niet meer nodig om de eerste oorknopjes zes weken te laten zitten. Bij de oude manier van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken \”zweerknopjes\” in de oren te hebben.

Zowel vrouwen als mannen dragen tegenwoordig oorbellen. Mannen kiezen vaak voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers of oorstekers kiezen. Vrouwen en mannen kiezen het vaakst voor zilveren of gouden oorbellen.

Op internet vind je oorbellen via oorbellen.info. Een divers assortiment van oorbellen is op meerdere manieren door te kijken. Het toont een overzicht van diverse aanbieders. Kijk zelf en wellicht dat er een geschikt paar oorbellen voor jou aanwezig is. .